Aktuelle arrangementer

Julekoncert

tirsdag den 5. december kl. 19.00. Oplev en dejlig julekoncert med lokale kræfter.

Julevandring og krybbespil for børnehaven

mandag den 18. december.

Julegudstjenester for skolen

onsdag den 20. december kl. 9.00 og 10.00 og 11.00.

Bede-/meditationsaften i Vinding Kirke

Onsdag den 10. januar 19.30 er der stillegudstjeneste i Vinding Kirke, hvor der er lejlighed til – for forskellige måder - at fordybe sig i bøn til Gud for sig selv, for hinanden, for kirken og for verden.

Konfirmandforældreaften

Tirsdag den 30. januar kl. 19.30 er der en aften i præstegårdens konfirmandlokale, hvor alle konfirmandforældre er velkomne. Vi skal bl.a. høre om konfirmandlejren og drøfte selve konfirmationsdagen. Der er kaffe og lejlighed til at stille spørgsmål. Bemærk: det er kun for konfirmandforældre!

Gud & Guf

i Vinding Kirke onsdag den 21. februar kl. 17.00. For alle børn fra 3-10 år. Efter gudstjenesten er

der fællesspisning i Vinding Missionshus, Langgade 23, Sørvad.

Konfirmandlejr på Humlum Strandlejren

Fredag den 9. marts til søndag den 11. marts drager alle konfirmander med præst og ledere på konfirmandlejr. Det bliver et brag af en weekend, som slutter med gudstjeneste i Vinding Kirke søndag kl.14.00. Er I friske konfirmander?!!!