Samtale og besøg

Ønsker du en samtale med sognepræsten, er du velkommen til at ringe når som helst, så vi kan aftale tid og sted. Ofte viser det sig, at en samtale under fire øjne kan blive til hjælp, når problemerne tårner sig op. Også efter gudstjenesterne er der anledning til at snakke med præsten.

Drejer det sig mere om at få en besøgsven, så har menighedsrådet lavet en aftale med Røde Kors’ besøgstjeneste. Derfor er der følgende andre muligheder:

• Har du brug for, og kunne du tænke dig at få besøg af en besøgsven en gang hver eller hver anden uge

• eller kender du én, der kunne have glæde af en besøgsven

• eller kunne du tænke dig at blive besøgsven og sprede glæde hos et andet menneske,

så kontakt områdeleder hos Dansk Røde Kors Sonja Sørensen sonjamerethe@gmail.com

Mange af os er isoleret i denne tid. Vi skal tænke ekstra meget på hinanden og på fællesskabet.
Derfor har Boblberg og Røde Kors udviklet en digital besøgstjeneste kaldet
www.SnakSammen.dk, som tilbyder, at alle nu kan få et digitalt besøg – også dig!

Få en hyggelig snak via video med en frivillig samtale-ven. Man kan snakke om alt fra dagens nyheder til fælles interesser og oplevelser. Fællesskabet venter på dig!

Læs mere på www.SnakSammen.dk

Sjælesorg på nettet

Udover sjælesorgssamtale med sognepræsten, er det nu muligt også at kontakte en præst enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer.

Man klikker sig ind på www.sjaelesorg.nu og får dermed mulighed for en fortrolig samtale gennem chat med en præst. Både du og præsten er anonyme og samtalen bliver slettet.

Chatten er åben mandag – torsdag i tidsrummet 12:00 – 22:00 samt lørdag - søndag 19:00 – 22:00. Klik på billedet nedenfor for at komme til www.sjaelesorg.nu

Onsdag den 20. marts 19.00

Koncert i Vinding Kirke ved Vildbjergkoret.

Ca. 30 sangere fra lokalområdet – også Vinding. Forårsbebuderne titter frem og dagene bliver længere. Koret har deres nye forårsprogram med. En blanding af 4 stemmige sange, både rytmiske, klassiske og populære sange. Undervejs også fællessalmer. Koret ledes af organist Claus Aaskov, som gennem flere år har været ansat i VildbjergKirke. For nylig ansat som organist ved Nørrelandskirken, Holstebro. Fri entré. Se billede af koret længere nede på siden.

Onsdag den 3. april 17.00

Gud & Guf i Vinding Kirke.

Torsdag den 18. april 14.30

Torsdag den 22. august 14.30

Onsdag den 2. oktober 17.00

Gud & Guf i Vinding Kirke.

Torsdag den 14. november 14.30