Samtale og besøg

Ønsker du en samtale med sognepræsten, er du velkommen til at ringe når som helst, så vi kan aftale tid og sted. Ofte viser det sig, at en samtale under fire øjne kan blive til hjælp, når problemerne tårner sig op. Også efter gudstjenesterne er der anledning til at snakke med præsten.

Drejer det sig mere om at få en besøgsven, så har menighedsrådet lavet en aftale med Røde Kors’ besøgstjeneste. Derfor er der følgende andre muligheder:

• Har du brug for, og kunne du tænke dig at få besøg af en besøgsven en gang hver eller hver anden uge

• eller kender du én, der kunne have glæde af en besøgsven

• eller kunne du tænke dig at blive besøgsven og sprede glæde hos et andet menneske,

så kontakt områdeleder hos Dansk Røde Kors Sonja Sørensen sonjamerethe@gmail.com

Mange af os er isoleret i denne tid. Vi skal tænke ekstra meget på hinanden og på fællesskabet.
Derfor har Boblberg og Røde Kors udviklet en digital besøgstjeneste kaldet
www.SnakSammen.dk, som tilbyder, at alle nu kan få et digitalt besøg – også dig!

Få en hyggelig snak via video med en frivillig samtale-ven. Man kan snakke om alt fra dagens nyheder til fælles interesser og oplevelser. Fællesskabet venter på dig!

Læs mere på www.SnakSammen.dk

Sjælesorg på nettet

Udover sjælesorgssamtale med sognepræsten, er det nu muligt også at kontakte en præst enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer.

Man klikker sig ind på www.sjaelesorg.nu og får dermed mulighed for en fortrolig samtale gennem chat med en præst. Både du og præsten er anonyme og samtalen bliver slettet.

Chatten er åben mandag – torsdag i tidsrummet 13:00 – 17:00 samt 19:00 – 22:30. Klik på billedet nedenforr for at komme til www.sjaelesorg.nu

Onsdag den 4. november 19.30

Konfirmandforældreaften i konfirmandlokalet

Søndag den 29. november kl. 10.30

Familiegudstjeneste med afslutning for minikonfirmanderne i Vinding Kirke.

Torsdag den 17. december (om formiddagen)

Juleevangeliet for børnehaven i Sørvad og i Vinding Kirke

Fredag den 18. december kl. 9, 10 og 11.

Juleafslutningerne for Vinding skole i Vinding Kirke

Tirsdag den 19. januar 19.30

Konfirmandforældreaften i konfirmandlokalet

Fredag den 12. marts til søndag den 14. marts 2021

Konfirmandweekend på Humlum Strandlejren.

Udforsk livet – nyt kursus i præstegården til efteråret.

Der kan ikke optages flere. Allerede tilmeldte har fået brev/mail om vilkårene i forhold til Covid-19. Er du tilmeldt og har ikke fået besked, så kontakt sognepræsten.

”Udforsk livet” er et videobaseret kursus med syv samlinger. Det er et uhøjtideligt kursus for alle, som tænker over livet og lykken. Du behøver ikke at vide noget om Bibelen på forhånd, og du kan spørge om lige, hvad du vil, eller du kan bare være med og lytte. Hvem du end er, og hvad du end tænker: ”Udforsk livet” er en mulighed for at opdage den største gave i universet.

7 tirsdage i efteråret 2020:  1. sept. – 8. sept. – 22. sept. – 29. sept. – 20. okt. – 27. okt. – 3. nov.

i Præstegårdens konfirmandlokale.

Der ligger en folder i våbenhuset med yderligere information om tilmelding mv.