Aktuelle arrangementer

Inspirationsugegudstjeneste i Vinding Kirke

Tirsdag den 25. februar 19.30 er der gudstjeneste i Vinding Kirke v/IMU.

Konfirmandlejr på Humlum Strandlejren

Fredag den 6. marts til søndag den 8. marts drager alle konfirmander med præst og ledere på konfirmandlejr. Det bliver et brag af en weekend, som slutter med gudstjeneste i Vinding Kirke søndag kl.14.00. Er I friske konfirmander?!!!

Alsangsaften i Vinding Kirke

torsdag den 12. marts er der Alsangsaften i Vinding Kirke kl. 19.00 i forbindelse med fejringen af 75 året for Danmarks befrielse. Arrangører: Vinding borgerforening, Lokalhistorisk arkiv, Aulum-Vinding-Vind valgmenighed og Vinding menighedsråd. Se nærmere information i den lokale presse, når tiden nærmer sig.

Gud & Guf

i Vinding Kirke onsdag den 1. april kl. 17.00. For alle børn fra 0-10 år. Efter gudstjenesten er der fællesspisning i Vinding Missionshus, Langgade 23, Sørvad. Onsdag den 3. april er der igen Gud & Guf!

75 års befrielsesdag

Mandag den 4. maj fejrer vi 75 årsdagen for Danmarks befrielse. Dels i Vinding Kirke kl. 18.30, hvor der er gudstjeneste fælles for valg- og sognemenighed. Derefter er der samvær i Sørvad Kultur- og Idrætscenter, hvor der bliver indslag vedr. befrielsesdagen. Arrangører: Vinding borgerforening, Lokalhistorisk arkiv, Aulum-Vinding-Vind valgmenighed og Vinding menighedsråd. Se nærmere information i den lokale presse, når tiden nærmer sig.

Udforsk livet – nyt kursus i præstegården til efteråret.

”Udforsk livet” er et videobaseret kursus med syv samlinger. Det er et uhøjtideligt kursus for alle, som tænker over livet og lykken. Du behøver ikke at vide noget om Bibelen på forhånd, og du kan spørge om lige, hvad du vil, eller du kan bare være med og lytte. Hvem du end er, og hvad du end tænker: ”Udforsk livet” er en mulighed for at opdage den største gave i universet.

7 tirsdage i efteråret 2020:  1. sept. – 8. sept. – 22. sept. – 29. sept. – 20. okt. – 27. okt. – 3. nov.

i Præstegårdens konfirmandlokale.

Der ligger en folder i våbenhuset med yderligere information om tilmelding mv.