Aktuelle arrangementer

BUSK-familiegudstjeneste søndag den 29. oktober 14.00.

Fællesspisning og Teater om "Luther og nutiden" i SKI fredag den 10. november.

Afslutning for minikonfirmanderne søndag den 26. november 14.00.

500 års Reformationsjubilæum 2017

I 2017 fejrer den lutherske kirke verden over, at det er 500 år siden (den 31. oktober 2017), at Martin Luther opslog sine berømte 95 teser om den katolske kirkes afladshandel på Slotskirkedøren i Wittenberg, og dermed satte en bevægelse i gang, som han ikke selv havde forstillet sig.

I Vinding og Vind vil vi også gerne kippe med flaget for denne begivenhed. Et udvalg bestående af repræsentanter fra følgende foreninger: Vind FDF, Vinding Skole, Vind Menighedsråd, Vinding missionshus, Vinding Menighedsråd, Vinding Borgerforening og Vinding KFUM-spejdere arrangerer en række arrangementer i forbindelse med jubilæet.

Det, som Luther satte i gang, har ikke bare haft betydning rent kirkeligt, men også politisk, socialt, kulturelt, uddannelsesmæssigt, ligestillingsmæssigt og meget, meget mere. Det har derfor direkte indflydelse på den måde, vi i dag lever på i Danmark!

Foreløbig er der arrangeret følgende, som vi håber mange vil notere i kalenderen og deltage i:

13. september 19.30: Foredrag i Sørvad Kultur- og Idrætscenter ved tidl. folketingsmedlem Christian Majdahl om Luthers betydning for samfundslivet. Entré (inkl. kaffe mv.): 40,- kr.

29. oktober 14.00 : Familiegudstjeneste (BUSK) i Vinding kirker.

31. oktober 18.00 og 19.30: Film om Luther og debataften med fællesspisning i LandsbyCenter Vind

10. november  (Mortens aften) 18.00 og 19.30: Teater om Luther* med fællesspisning i Sørvad Kultur- og Idrætscenter

Temauge/-dag på Vinding skole: Skole med fokus på Luther og reformationen.

*I forbindelse med teaterstykket søger vi lokale kræfter, der har lyst til at binde an med at optræde i teaterstykket. Så har du lyst til at optræde - eller til at synge - så meld dig. Vi skal bruge både børn (fra konfirmationsalder) og voksne til teaterstykket. Vi regner med at starte med at øve i august 2017.

Send en e-mail til: Bent Sørensen: vognstrupvej12@mvbmail.dk , eller ring tlf. 23208001 for nærmere information.

Julekoncert

tirsdag den 5. december kl. 19.00. Oplev en dejlig julekoncert med lokale kræfter.

Julevandring og krybbespil for børnehaven

mandag den 18. december.

Julegudstjenester for skolen

onsdag den 20. december kl. 9.00 og 10.00 og 11.00.