Samtale og besøg

Ønsker du en samtale med sognepræsten, er du velkommen til at ringe når som helst, så vi kan aftale tid og sted. Ofte viser det sig, at en samtale under fire øjne kan blive til hjælp, når problemerne tårner sig op. Også efter gudstjenesterne er der anledning til at snakke med præsten.

Drejer det sig mere om at få en besøgsven, så har menighedsrådet lavet en aftale med Røde Kors’ besøgstjeneste. Derfor er der følgende andre muligheder:

  • Har du brug for, og kunne du tænke dig at få besøg af en besøgsven en gang hver eller hver anden uge

  • eller kender du én, der kunne have glæde af en besøgsven

  • eller kunne du tænke dig at blive besøgsven og sprede glæde hos et andet menneske,

så kontakt områdeleder hos Dansk Røde Kors Sonja Sørensen sonjamerethe@gmail.com

Mange af os er isoleret i denne tid. Vi skal tænke ekstra meget på hinanden og på fællesskabet.
Derfor har Boblberg og Røde Kors udviklet en digital besøgstjeneste kaldet
www.SnakSammen.dk, som tilbyder, at alle nu kan få et digitalt besøg – også dig!

Få en hyggelig snak via video med en frivillig samtale-ven. Man kan snakke om alt fra dagens nyheder til fælles interesser og oplevelser. Fællesskabet venter på dig!

Læs mere på www.SnakSammen.dk

 

Sjælesorg på nettet

Udover sjælesorgssamtale med sognepræsten, er det nu muligt også at kontakte en præst enten gennem chat eller samtale fra smartphone, iPad eller computer.

Man klikker sig ind på www.sjaelesorg.nu og får dermed mulighed for en fortrolig samtale gennem chat med en præst. Både du og præsten er anonyme og samtalen bliver slettet.

Chatten er åben mandag – torsdag i tidsrummet 12:00 – 22:00 samt lørdag - søndag 19:00 – 22:00. Klik på billedet nedenfor for at komme til www.sjaelesorg.nu 

Kalender

Torsdag den 22. august 14.30

Caféeftermiddag i Konfirmandlokalet. Sognepræsten deler tanker om emnet ”Nogle danske forfattere og kristendom”. Der er kaffe mv. og det er gratis at deltage.

Onsdag den 28. august 12.30

Sogneudflugt for Vinding-Vind til Harboøre. Afgang med bus fra Vinding Kirke 12.30. Forventet hjemkomst ca. 18.00. Vi besøger Harboøre kirke. Levende fortælling v/Bjarne Fromm om egnen, de hårde, barske og ofte korte liv. Besøger også det nyrestaurerede bedehus - det eneste i hele Norden.

Kom og vær med til en forhåbenetlig berigene og god sognetur. Pris: 75 kr. som betales på dagen. Tilmelding: Marianne Lis senest 21/8 tlf.: 40 35 96 19 eller marianne-lis@mvb.net.

Arrangører for Vinding menighedsråd: Inger Kamstrup og Marianne Lis

Onsdag den 2. oktober 17.00

Gud & Guf i Vinding Kirke.

Torsdag den 14. november 14.30

Caféeftermiddag i Konfirmandlokalet.

Torsdag den 19. december ca 10.15

Børnehusets julegudstjeneste med krybbespil v/2. klasse.

Fredag den 20. december kl. 9.00; 10.00 og 11.00

Skolens julegudstjenester.