”Gud & Guf” er en børnegudstjeneste, der foregår i børnehøjde og -længde, dvs. den er målrettet børn fra 3-10 år og varer ca. 40 minutter. ”Gud & Guf” er på børnenes præmisser, men alle store som små er meget velkomne til at deltage. I må altså gerne tage søskende og bedsteforældre med! ”Gud og Guf” svarer til det, man andre steder kalder ”spaghettigudstjenester”.

Vi synge nogle små sange. Hvis ikke du kender dem, så kan du hurtigt lære dem. Der er ofte fagter til, så der kommer lidt bevægelse i kirken. Der vil også være sjove oplevelser, som når ”Guf” kommer på besøg; eller vi åbner den spændende skattekiste eller den store bibel. Vi skal også bede fadervor. Men præsten forklare det hele ganske enkelt, så alle kan være med.

Gud & Guf i Vinding Kirke 2018

Onsdag den 21. februar kl. 17.00.

Onsdag den 2. maj kl. 17.00.

Efter gudstjenesten er der ”Guf”, dvs. aftensmad. Det foregår i Vinding Missionshus, Langgade 23, Sørvad, hvor alle, der har lyst, kan være med og spise sammen. Det bli’r mad, som jeg tror, alle børn ka’ li’! Så kan vi hygge os dér et stykke tid, så man kan tage hjem senest kl. 18.30-18.45. Prisen for maden er: 20 kr. for voksne og 10 kr. for børn inkl. vand/saftevand! Der er ingen tilmelding, så I skal bare komme!!