Konfirmationsdatoer

Konfirmation i Vinding Kirke er altid søndag efter Bededag.

2021: 2. maj

2022: 15. maj

2023: 7. maj

2024: 28. april

2025: 18. maj

2026: 3. maj

Konfirmandundervisning 20/21
begynder i uge 36. Børn, der er medlem af folkekirken i sognemenigheden og går på Sørvad skole får direkte besked om tilmelding i løbet af juni måned. Sognepræsten sender informationsbrev ud til kommende 7. klasses elever i juni måned. Kontakt sognepræsten, hvis I af en eller anden grund ikke har modtaget hans informationsbrev om tilmelding m.v. så kontakt sognepræst Morten Mouritzen på tlf: 97 43 80 20 eller på mail: mmo@km.dk  Andre konfirmander fra Vind eller Vinding, der ikke går på Sørvad skole, men ønsker at blive konfirmeret i Vind eller Vinding Kirke, bedes selv henvende sig for at blive indskrevet. Det gælder også børn, der ikke er døbt, men ønsker at blive konfirmeret i sognemenigheden.

Konfirmandtilmelding
Den digitale konfirmandtilmelding kan benyttes mellem 1. april og 30 september året før konfirmationen. Du skal bruge NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Dåbsattest skal oploades ved tilmeldingen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere end 30. september eller har brug for hjælp til tilmeldingen, så kontakt sognepræsten Morten Mouritzen på tlf: 97 43 80 20 eller på mail: mmo@km.dk

Konfirmandforældreaften

tirsdag den 19. januar 19.30 i konfirmandlokalet

Konfirmandweekend
fredag den 12. marts til søndag den 14. marts 2021 på Humlum Strandlejren.

Konfirmandfest

?