Konfirmationsdatoer

Konfirmation i Vinding Kirke er altid søndag efter Bededag.

2022: 15. maj

2023: 7. maj

2024: 28. april

2025: 18. maj

2026: 3. maj

Konfirmandtilmelding
Den digitale konfirmandtilmelding kan benyttes mellem 23. juni og 30 september året før konfirmationen. Du skal bruge NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Dåbsattest skal oploades ved tilmeldingen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere end 30. september eller har brug for hjælp til tilmeldingen, så kontakt sognepræsten Morten Mouritzen på tlf: 97 43 80 20 eller på mail: mmo@km.dk

Konfirmandundervisning 21/22
begynder i uge 35. Børn, der er medlem af folkekirken i sognemenigheden og går på Sørvad skole får direkte besked om tilmelding i løbet af juni måned. Sognepræsten sender informationsbrev ud til kommende 7. klasses elever i juni måned. Hvis I af en eller anden grund ikke har modtaget informationsbrev om tilmelding m.v., så kontakt sognepræst Morten Mouritzen på tlf: 97 43 80 20 eller på mail: mmo@km.dk  Andre konfirmander fra Vinding-Vind, der ikke går på Sørvad skole, men ønsker at blive konfirmeret her, bedes selv henvende sig for at blive indskrevet. Det gælder også børn, der ikke er døbt, men ønsker at blive konfirmeret i sognemenigheden.

Konfirmandforældreaften

ons.d.3. november 19.30 i konfirmandlokalet.

tirs.d.18. januar 19.30 i konfirmandlokalet.

Konfirmandweekend

fre.d.11-søn.d.13. marts på Humlumstrandlejren.

Konfirmandfest

tirs.d.24. maj 19.30 i konfirmandlokalet (kun for konfirmander og andre unge).