Konfirmandundervisning 19/20

begynder i uge 36. Børn, der er medlem af folkekirken i sognemenigheden og går på Vinding skole får direkte besked om tilmelding i løbet af juni måned. Skulle du af én eller anden grund ikke have modtaget information om tilmelding m.v. så kontakt sognepræst Morten Mouritzen på tlf: 97 43 80 20 eller på mail: mmo@km.dk  Andre konfirmander fra Vind eller Vinding, der ikke går på Vinding skole, men ønsker at blive konfirmeret i Vind eller Vinding Kirke, bedes selv henvende sig for at blive indskrevet. Det gælder også børn, der ikke er døbt, men ønsker at blive konfirmeret i sognemenigheden.

Tilmelding

Folkekirken har sat en selvbetjeningsløsning vedr. konfirmandtilmelding i drift i år. Desværre tager denne digitale tilmelding ikke højde for alle forhold. Derfor er det også nødvendigt at kontakte sognepræsten, hvis I ikke har fået hans informationsbrev vedr. de lokale forhold.

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Ved fællesforældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Konfirmandweekend

fredag den 6. marts til søndag den 8 marts 2020 på Humlum Strandlejren.

Konfirmation i sognemenigheden i Vinding er altid søndag efter Bededag

2019: 19. maj     2020: 10. maj       2021: 2. maj          2022: 15. maj

2023: 7. maj       2024: 28. april      2025: 18. maj        2026: 3. maj

Følgende drenge og piger konfirmeres i Vinding kirke søndag den 19. maj 2019 kl. 9.00:

Mikkel Christiansen, Skolegade 3

Lasse Elmholdt Balleby Dahl, Horslundvej 8

Daniel Møllegaard Domdal, Grønningen 33

Daniel Buch Kring, Koldkjærvej 2

Jeppe Blume Kræmmergaard, Løgagervej 7

Simon Rønning-Bæk, Grønningen 38

Lucas Malmgaard Tandrup, Koldkjærvej 7

Jonas Rytter Thomsen, Åbrinken 76

Jacob Garsdal Thorsen, Engvangen 10

Rasmus Langer Vatnhamar, Udsigten 22

Andreas Broge Vittrup, Åbrinken 59

Maia Stoltenborg Baltzer, Åbrinken 49

Lea Kirstine Bjerregaard, Vognstrupvej 43

Louise Blindkilde, Ramskovvej 9

Laura Ravn Christensen, Thusholtvej 4

Fie Ane Aarkrog Falk, Langgade 51

Agnes Kamstrup, Thusholtvej 2

Esther Ertbølle Lind Lauridsen, Gyvelvej 12

Signe Hebsgaard Mogensen, Skolegade 5

Freja Møller Rasmussen, Vildbjergvej 13

Daniella Lisberg Stjernholm, Langgade 25,1.th.

Følgende drenge og piger konfirmeres i Vinding kirke søndag den 19. maj 2019 kl. 11.00:

Samuel Fjendbo Byskov, Jasminvej 22

Simon Bjørndahl Gramstrup, Thoustrupvej 3

Simon Thusgaard Jensen, Tranebærvej 122, Vind

Mick Damgaard Nielsen, Ramskovvej 3

Benjamin Simmelsgaard Thøgersen, Stradevej 2

Magnus Mohr Westerblaae, Vildbjergvej 9

Sofie Malou Eriksen, Langgade 20

Johanne Uhre Kokholm, Engvangen 14

Therese Agergaard Lauritsen, Svenstrupvej 10

Line Bach Olesen, Skolegade 11

Sofie Pedersen, Gyvelvej 29

Dicte Lehbert Sørensen, Syrenvej 14

Konfirmandfest

Tirsdag den 28. maj kl. 19.30 i Vinding Præstegård. SnakTro fra Århus kommer. Det er nogle unge kristne, der med deres trailer rejser rundt og fortæller om deres kristne tro på efterskoler, musikfestivaler, byfester og for konfirmanderne. De bruger flere forskellige virkemidler, når de skal formidle, hvad troen på Gud betyder for dem! Alle konfirmander og andre unge er velkommen. Der bliver også lidt sang, diasshow og lidt godt til ganen, og det er gratis - menighedsrådet gir!

Se billeder af konfirmanderne 18/19 nedenfor (klik også på "billeder fra konfirmandundervisningen")

7 B

7 A