Konfirmationsdatoer

I 2023 er det søndag efter Bededag:

2023: 7. maj

Vinding menighedsråd har på sit møde 25/11-21 besluttet at

Fra 2024 er det lørdag efter Bededag:

2024: 27. april

2025: 17. maj

2026: 2. maj

Konfirmandtilmelding 22
Den digitale konfirmandtilmelding kan benyttes mellem juni og september året før konfirmationen. Du skal bruge NemID. Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Dåbsattest skal oploades ved tilmeldingen. Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere end 30. september eller har brug for hjælp til tilmeldingen, så kontakt sognepræsten Morten Mouritzen på tlf: 97 43 80 20 eller på mail: mmo@km.dk

Konfirmandundervisning 22/23
begynder i uge 36. Børn, der er medlem af folkekirken i sognemenigheden og går på Sørvad skole får direkte besked om tilmelding i løbet af juni måned. Sognepræsten sender informationsbrev ud til kommende 7. klasses elever i juni måned. Hvis I af en eller anden grund ikke har modtaget informationsbrev om tilmelding m.v., så kontakt sognepræst Morten Mouritzen på tlf: 97 43 80 20 eller på mail: mmo@km.dk  Andre konfirmander fra Vinding-Vind, der ikke går på Sørvad skole, men ønsker at blive konfirmeret her, bedes selv henvende sig for at blive indskrevet. Det gælder også børn, der ikke er døbt, men ønsker at blive konfirmeret i sognemenigheden.

Offentliggørelse af konfirmandernes navne til foråret

I forbindelse med offentliggørelse af konfirmandernes navne til foråret i KirkeNyt og på hjemmesiden har menighedsrådet vedtaget følgende:

Konfirmander fra sognemenigheden i Vinding eller Vind, der skal konfirmeres andre steder, kan blive omtalt i KirkeNyt og på hjemmesiden ved henvendelse til præsten inden nytår. Der skal medbringes en erklæring ifølge GDPR-reglerne, hvor forældremyndighedsindehaveren/-erne give samtykke til offentliggørelse af  konfirmandens navn.

Konfirmandforældreaften

tirs.d.1. november 2022 19.30 i konfirmandlokalet.

ons.d.18. januar 2023 19.30 i konfirmandlokalet.

Konfirmandweekend

fre.d.10. - søn.d.12. marts på Humlumstrandlejren.

Konfirmandfest

tirs.d.16. maj 19.30 i konfirmandlokalet (kun for konfirmander).