Se billeder af konfirmanderne 19/20 nedenfor. Klik også her for at se billeder fra konfirmandundervisningsdagen, hvor konfirmanderne lavede flotte advents- og juleikoner!

Konfirmandundervisning 19/20

begynder i uge 36. Børn, der er medlem af folkekirken i sognemenigheden og går på Vinding skole får direkte besked om tilmelding i løbet af juni måned. Skulle du af én eller anden grund ikke have modtaget information om tilmelding m.v. så kontakt sognepræst Morten Mouritzen på tlf: 97 43 80 20 eller på mail: mmo@km.dk  Andre konfirmander fra Vind eller Vinding, der ikke går på Vinding skole, men ønsker at blive konfirmeret i Vind eller Vinding Kirke, bedes selv henvende sig for at blive indskrevet. Det gælder også børn, der ikke er døbt, men ønsker at blive konfirmeret i sognemenigheden.

Tilmelding

Folkekirken har sat en selvbetjeningsløsning vedr. konfirmandtilmelding i drift i år. Desværre tager denne digitale tilmelding ikke højde for alle forhold. Derfor er det også nødvendigt at kontakte sognepræsten, hvis I ikke har fået hans informationsbrev vedr. de lokale forhold.

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID. Ved fællesforældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen.

Konfirmandweekend

fredag den 6. marts til søndag den 8 marts 2020 på Humlum Strandlejren.

Konfirmation i sognemenigheden i Vinding er altid søndag efter Bededag

2019: 19. maj     2020: 10. maj       2021: 2. maj          2022: 15. maj