De to 5. klasser på Vinding skole 2015 - Innovationsuge om "Børn og Kirke"

I 2015 havde elever fra Vinding skoles 5. klasser innovationsuge med temaet "Børn og kirke". Der blev fremstillet mange forskellige aktiviteter: Der blev lavet powerpoint med illustrationer til udvalgte salmer; dukkespil over bibelske beretninger; en stor kulisse til juleevangeliet, og et brætspil om dyrene i Noas ark.

"Find Holger"-idéen blev brugt til at finde ting fra en bibelhistorie. Eleverne lavede også en mappe med masser af "Find fejl"-opgaver i forskellige sværhedsgrad. Endelig blev der lavet to hjemmesider, der kan ses via QR-koderne. Den til højre har nogle historier fra bibelen genfortalt for børn, samt en quiz til prædikenen. Den til venstre har også nogle bibelhistorier, og fortæller desuden lidt om kirken (vidste du, at...)